donderdag 16 juli 2009

Wat kan ik doen aan mijn Zweeds?

Er zijn nog meer van zulke veelgestelde vragen. Waarom kan ik die woorden niet onthouden, waarom is mijn uitspraak nog steeds zo slecht? Hoe train ik mezelf als ik heel weinig tijd heb? Op welk niveau zit ik? Enzovoort.

Als u wilt kunt u mailen: mamaritiem@kpnplanet.nl
Schrijf hier alleen in het bericht Synvinkel, dan ontvangt u drie hoofdstukken van dit boekje als ze uitgegeven worden. Daarna gaat het boek in de verkoop voor 45,00 Euro als E-boek.

Mocht u een test willen doen, schrijf dan test en geef hierbij aan of u beginner bent of al een tijdje zweeds leert, dan stuur ik u een test en een aantal URL's van sites die u verder kunnen helpen. Nog andere vragen? Stel ze in een email en u krijgt een antwoord thuis gestuurd.

U kunt zich ook opgeven voor de nieuwsbrief van Det gäller ett Språk. Deze verschijnt voorlopig een maal per maand, de bedoeling is dat deze ook bij speciale gelegenheden uitkomt. Als u zich opgeeft door aan bovengenoemd email adres een bericht te sturen: opgave nieuwsbrief, krijgt u de cursus 20 nyhetsbrev bij de nieuwsbrieven opgestuurd. 20 nyhetsbrev is een kleine cursus die alles met Zweden, de taal en de bewoners te maken heeft. Niet erg moeilijk, vooral erg leuk om te zien en verrassend met veel URL's. Per maand krijgt u dan een nyhetsbrief kado.


SYNVINKEL PÅ SPRÅKETS MÄRKVÄRDIGHETER